Actualidad

Toni Bru des del Celler de l’Aspic (Falset), Tasta Cabrida 2009

El Cabrida, va ser un dels primers vins de garnatxa de qualitat que es va embotellar a la D.O.Montsant, així la Cooperativa de Capçanes , feia una aposta per la garnatxa negra al 100%, al Montsant,  i sobretot la Cooperativa treia el seu vi estrella al mercat.
 

CABRIDA 2009;     Tast fet el dia 22 DE JULIOL DEL 2012
 
El Cabrida -09 té un color vermell cardenalici, amb una capa mitja, net, brillant , en l’elaboració veiem que s’ha fet la justa extracció mantenint el color i respectant la seva varietat que es la garnatxa.
 
En nas notem les aromes de fruits vermells, maduixetes en licor, notes especiades de clau, canyella i un fons de cacau. És fresc amb una aromàtica agradable, i amb notes fresques que van sortint amb els temps i l’aire.
 
En boca té una bona entrada, bona acidesa, molt fi , suau , amb un gran assemblatge de la criança, tornen a sortir les fruites vermelles, amb una nota licorosa al final i un taní encara present.
 
Un gran vi,  elegant , amb un gran bouquet, on destaca la feina ben feta al camp i al celler i molt recomanable per un bon àpat per poder gaudir del menjar , del vi, i de la Garnatxa.
 
TONI BRU
El Celler de l’Aspic
FALSET – PRIORAT
 

El més nou