El Celler

Anterior
Següent

La terra que vàrem heretar us la mostrem a través dels nostres vins

A Capçanes, al sud del Priorat, les nostres terres i la nostra gent tenen segles d’història vinícola i ens fa sentir molt orgullosos estar embotellant aquesta tradició avui en dia. El Celler Capçanes fou fundat per unes poques famílies valentes al 1933.

Els temps i les necessitats del mercat canvien, i així també ho vàrem fer nosaltres. Després de més de 50 anys de la fundació del Celler ens vam adonar de que l’elaboració de grans volums i el treball col·lectiu no eren suficients i que calia anar més enllà.

I on havíem d’anar a parar?

Vam aconseguir convèncer a 80 persones del poble per invertir en el nostre (i també seu) celler. I es va començar a elaborar un vi caixer amb el mètode lo Mevushal, que va creuar fronteres amb el seu èxit.

Anterior
Següent

Actualment, 5% del vi que produïm cada any és la nostra gamma de vins caixer i l’altre 95% el componen els nostres vins joves, semi-criances i de gamma alta. Estem molt satisfets de posar en cada ampolla la millor expressió del nostre poble, i per a fer-ho possible tenim un equip increïble al darrere. Començant pels pagesos que treballen les vinyes; el personal de celler que, juntament amb la nostra enòloga Anna Rovira, fan possible la màgia dels vins i, com no, tota la resta de persones que posem tota la nostra estima en el que fem.

Les persones

... ELS QUE FEM DEL VI UNA FORMA DE VIDA!!!

“Tots i cadascun de nosaltres hi posem una petita part nostra als vins. Coneix part de l’equip i l’historia rere cada persona.”

Dia a dia al Celler

Anterior
Següent