El Celler

La terra que vàrem heretar us la mostrem a través dels nostres vins

A Capçanes, aquí al sud del Priorat, les nostres terres i la nostra gent tenen segles d’història vinícola. I això ens fa sentir molt orgullosos d’estar embotellant aquesta tradició avui en dia. El Celler Capçanes fou fundat per unes poques famílies valentes el 1933.

Els temps i les necessitats del mercat canvien, i així també ho vàrem fer nosaltres. Després de més de 50 anys des que el Celler fou fundat, ens vam adonar de que l’elaboració de grans volums i el treball col·lectiu, no eren suficients i s’havia d’anar més enllà.

I a on havíem d’anar a parar?

Es va aconseguir convèncer a 80 persones del poble a invertir en el nostre celler (i també seu) . A més a més es va començar a fer un vi caixer, amb el mètode Lo Mevushal, que va arribar a creuar fronteres amb el seu èxit.

Actualment, 5% del que produïm cada any es part dels nostres vins caixer i l’altre 95% esta format pels nostres vins joves, semi-criances i gama alta. Estem molt satisfets de posar a cada ampolla la millor expressió del nostre poble, i per a aconseguir-ho, tenim un equip increïble al darrere. Començant pels pagesos que treballen les vinyes, el personal de celler que junt amb l’enòloga, Anna Rovira, fan possible la màgia dels vins i com no, tota la resta de persones que posem tota la nostra estima en el que fem.

Les persones

... ELS QUE FEM DEL VI UNA FORMA DE VIDA!!!

“Tots i cadascun de nosaltres hi posem una petita part nostre als vins. Coneix l’equip i l’historia rere cada persona.”

Dia a dia al Celler