Actualidad

Els sommeliers Manel Subirà (Restaurant Can Bosch) i Roser Virgili (La Boella) tasten Mas Tortó 2009

TAST MAS TORTÓ 2009

Fase Visual:
Color cirera picota, capa mitja alta, ribet violaci –blavós.
 
Fase Olfactiva:
A copa parada es nota certa reducció, després comencen a sortir cacaus, cafès, torrefactes, aromes de la criança. Tot seguit van apareixent notes balsàmiques, de sota bosc, cuirs, i un rerefons de fruites vermelles acompanyades de especies (pebre negre).
 
Fase gustativa
 En boca l’atac dolç seguit d’una explosió de vigor on marca la tanicitat secant, força greixos, envolvent i una marcada frescor final. Que denota la seva joventut i una deix càlid característic del territori.
 
Impressió
Després de tastar el Mas Tortó 2009 ens deixa sensació de joventut, força i ganes de créixer. Durant l’estona en la qual hem gaudit de la seva companyia, hem vist una evolució que ens ha portat des de les notes de la criança, passant per les del territori  fins a les varietals. Les darreres ens van apareixent molt sutilment (pell de taronja, especies,…).
En boca és explosiu, amb nervi i caràcter. Vi que amb el temps arribarà a harmonitzar tots aquets components, arrodonint-se i ens transportant -nos al territori.  Ens farà recordar d’ on és i qui és.
Aquest vi és mostra del paisatge, de la cultura i de la gent que el fa possible.
 
Manel Subirà (Can Bosch)
Roser Virgili (La Boella)

El més nou