Actualidad

Judith Cercós, somelier cap del restaurant Moments, Hotel Mandarin (Barcelona), tasta Cabrida 2009

Cabrida 2009 D.O Montsant

Celler de Capçanes. 100% garnatxa

Visualment Cabrida sorprèn pel color vermell intens, típic de la garnatxa de vinya vella ben feta. És brillant presenta alguns sediments però no desagradables a la vista. La llàgrima és lenta i gruixuda, encantadora.

A la boca, a l'entrada és una explosió de fruita vermella molt precisa, gerds i móres on totes les fruites vermelles li donen un toc molt sedós i amb molta profunditat. El pas per boca és ampli i amb volum. Es nota calidesa. És un vi molt llaminer,  té potencial per poder envellir molt i molt. Hi ha un toc lleuger de fusta francesa on el torrat està una mica pronunciat, molt agradable el retro.

Temperatura de servei hauria de ser a 16ºC una mica per sota dels 18 tradicionals ja que té força estructura.

Maridatge:  peu de porc desossats amb verdures de primavera. És un plat ideat pel xef de Moments al Mandarin Oriental Barcelona.

Judith Cercós
Head Sommelier

 

El més nou