Actualidad

Les claus per a la recuperació econòmica són l’eix de la primera jornada d’empresa de la FUB i la UOC

Han estat Francesc Rufas, economista, Esteve Pintó, director general de Domini Ambiental, Jürgen Wagner, enòleg i export mànager del Celler Cooperatiu de Capçanes, Joan Torrent, director de la Business School de la UOC, Jaume Ponsarnau, entrenador del Bàsquet Manresa, i Pere-Joan Cardona, cap de la unitat de tuberculosi experimental de l'Hospital Trias i Pujol. 

Han completat la jornada les intervencions, al principi i a la cloenda, d'Antoni Bassas, corresponsal de TV3 a Washington, i Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, que han parlat de la visió que es té de Catalunya des del món i de les diferents crisis mundials que ha patit l'economia, respectivament. El periodista de Catalunya Ràdio, Ernest Macià, ha moderat i conduït les diferents intervencions.
Ha estat la primera jornada d'empresa organitzada conjuntament entre la FUB i la UOC. Hi han assistit un centenar de persones.
 

El més nou