Actualitat

5 artistes invitats a la 8ª Nit de les Garnatxes

5 artistes seran els encarregats de donar color i ambientar com cal la 8ª Nit de les Garnatxes el proper divendres 2 de Maig!

Adrià Vernet, Falset
webfacil.tinet.org/adriapintor
Artista Català nascut a Falset , ha exposat arreu del territori.
La seva pintura recull sentiments, reflexions i sensacions inspirades per la natura i la vida.  Amb obres que sorgeixen de la relació que s’estableix entre l’expressionisme abstracte i la natura, i que es conceptualitzen mitjançant rugositats, textures,materials ben sòlids i, en la mateixa mesura, uns quants tubs d’emocions i sentiments.

Marie-France Veyrat, Lyon, França
www.veyrat.org
Artista plàstica, multidisciplinària, abstracta, matèrica i tridimensional que destaca el seu constant interès per l’experimentació. Utilitza llenguatges com el tapís, l’escultura, la pintura, la  instal·lació, l’art digital i el land art.
Professora d’art tèxtil a l’escola Tríptic de Reus, Presidenta del jurat i fundadora dels Premis ARCO-BEEP d’Art Electrònic i Noves Tecnologies des de 2006, realitza moltes exposicions i certàmens, té obra en institucions públiques i col·leccions privades nacionals i internacionals i ha publicat tres llibres- catàlegs monogràfics.

Cor Zóngora, El Vendrell
www.facebook.com/cor.zongora
El Cor Zóngora,fundat i dirigit per Montserrat Meneses,  neix el 1996 a  l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC). Està format per una vintena de noies, la majoria estudiants de l’escola, que treballen per aconseguir una acurada emissió vocal i oferir una interpretació fidel i rigorosa de tota mena de repertoris, des de música antiga fins a contemporània.
Actualment presenten el concert  Colors del segle XX.

Maria Sedó Muntané, Falset
www.500px.com/maria_sedo
Cursà el batxillerat artístic, atreta per la fotografia i el disseny. El 2013 finalitzà els estudis de Fotografia Artístics a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona on actualment cursa l'últim any de Gràfica Publicitària. Involuntàriament els fusiona, tot sovint les seves fotografies formen composicions abstractes i geomètriques.
Exposa Boira l'inici d'una obra on ens mostra aquest fenomen vist amb uns altres ulls, indrets que amb el pas de la boira esdevenen subtils i encantadors.
 
Andrea Vallès Ferré, Capçanes
www.asventada.net
Nascuda a Capçanes, on hi torna a viure després de passar per Tarragona, Bilbao, Buenos Aires i Barcelona. Llicenciada en periodisme i Màster en estudis de dones, gènere i ciutadania; compagina diversos minijobs en el precari món laboral amb la seva passió, la fotografia. Es considera autodidacta, amb la mania d’enquadrar tot allò que li passa pel davant dels ulls, porti o no càmera a sobre. El treball que exposa és un homenatge a la figura de les dones i a l’entorn rural que habiten.