Actualitat

El Celler de Capçanes a la secció Tastings del “Barcelona Metropolitan”

Arribem de nou en aquest moment de l'any en què no podem sacsejar l’hivern completament i no obstant això, sabem que els dies assolellats i la platja estan per arribar. Com optimista i realista, vull abocar a la meva copa alguna cosa més pesada que em faci reflexionar sobre el significat de la vida. Vull un got fresc, vigoritzant i conscient que les nostres nits aviat seran d’una hora més.

Celler de Capçanes 2/vb 2009

Qualsevol qui hagi passat una mica de temps a Barcelona s'haurà trobat probablement una ampolla d'aquest celler de la DO Montsant. No tan sols són molt coneguts per la seva excel·lent línia de vins kosher, sinó que també produeixen molts altres, incloent aquests vins "singulars". He acabat recentment la degustació de tots els vins produïts a la DO Montsant per a un proper llibre sobre la zona, i aquest " blanc de Negres " destaca com una de les ampolles més curioses. Per a aquells no familiaritzats amb el procés, si al raïm negre hi limitem el temps de maceració, en realitat es pot produir un vi " blanc". Sovint, aquests vins no són molt comuns. Aquesta ampolla però és molt assequible, profunda i fresca. Vi gens pesat amb notes de tarongina i gerds. Una ampolla diferent que s'ajusta per a aquesta època de l'any.

http://www.vinologue.com