Actualidad

L’Aerolínia Japonesa All Nippon Airways Co., Ltd., selecciona dos vins del Celler de Capçanes per als seus vols Internacionals

La companyia japonesa All Nippon Airways Co., Ltd.,, també coneguda simplement com ANA i  ubicada a Tokio, és la major operadora de vols del Japó. Opera vols a 49 destinacions dins el Japó i 22 a nivell Mundial.

Des del Març de 2014, la companyia presenta la seva selecció de vins a bord i a les àrees dels diferents aeroports.

Per a Business Class, el Màster of Wine Ned Goodwin, creava una línia de vins original i diferent dels que es trobarien a terra, són els nous “Vi original ANA”. El vi és possible gràcies a la col•laboració entre Ned Goodwin i el Celler de Capçanes sota el nom de Mas Picosa negre i blanc. Amb aquests vins, de gran aromes, intenten crear un àpat inoblidable i una gran experiència a grans alçades.

https://www.ana.co.jp/wws/japan/e/asw_common/inflight/guide/c/meal/concept/wine/

El més nou