Actualidad

Els millors i els més brillants!

Acabat de sortir del forn el resum del 2013, és torn per al rànquing anual dels millors vins tastats per Yossie durant aquest 2013. A part dels millors vins del 2013, Yossie ha inclòs una llista dels vins més interessants tastats aquest passat any i anota com a dada important, la considerant millora de la qualitat dels vins kosher.

A continuació, i entre la llista dels seus vins preferits en aquest 2013, hi figuren :

Capçanes, la Flor del Flor de Primavera, Montsant, 2011:  
Tercera edició d’aquest vi especial de Capçanes, creador d’un dels meus vins favorits- el Peraj Ha’abib. Malgrat el preu una mica més alt de La Flor, considero el Ha’abib com el vi insígnia, per la seva consistència, capacitat d’envelliment i el meu afecte personal.  La Flor del Flor és un vi femení, elaborat 100% Garnatxa vinyes velles, aquest s’obre amb un atractiu nas dolcenc de baies vermelles aixafades amb un toc de cassís, espècies càlides i un terroir que dóna fruit d’una complexitat que sedueix. En boca, cos mitjà que s’obre lentament per revelar aromes temptadors de fruits del bosc, lleuger roure fumat  i poderosos tanins, segell distintiu d’aquest Celler. La fruita, els tanins i el roure combinen amb una impecable elegància. Perfecte per a beure ara, el vi continuarà evolucionant i desenvolupant-se  durant els propers dos- tres anys i podria guardar-se en celler fins al 2018 sense problemes.

http://www.yossiescorkboard.com/

El més nou