Actualidad

El Celler de Capçanes a les “Purple Pages” de Jancis Robinson

Ferran Centelles, delegat a Espanya de la crítica de vins i Master of Wine Jancis Robinson, publica la nota de tast del Celler de Capçanes a les prestigioses “Purple Pages”

 
Montsant- nota de tast
4 Feb 2014 per Ferran Centelles
 
– Capçanes, Costers del Gravet 2011 Montsant 17/20 A beure 2014- 2017 Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Carinyena. Vinyes de 25-40 anys plantades entre Capçanes i els Guiamets. Verema a l’Octubre.  12 mesos en bótes de roure francès. PVP 12€. Capçanes és una Cooperativa de qualitat fundada al 1933. El seu vi inunda restaurants Catalans i enorgulleix als professionals del sector. L’estil del vi és modern, hedonista, fàcil de beure i gaudir, llaminer i molt plaent. Senzill en nas, amb aroma concentrat de nabius. Més voluminós i espectacular que llarg i complex. Molt concentrat, molta fruita, molt vi. Estic tastant un Priorat?

– Capçanes, Mas Collet 2011 Montsant 15/20. A beure al 2014-2015. Garnatxa, Carinyena, Ull de llebre i Cabernet Sauvignon. Vinyes de 15-30 anys a 200-400m d’alçada. Diverses vinyes situades entre Capçanes i els Guiamets. Nou mesos en bótes de roure Francès i Americà. Estem davant d’un vi correcte, fàcil de beure i no massa concentrat. Caramel dolç, cafè i fruita negra.

http://www.jancisrobinson.com/tasting_articles/ta20140121.html

El més nou