Actualidad

El Celler de Capçanes al llibre “Vinos Imbatibles” de David Seijas

David Seijas Vila, sumiller de la Fundació El Bulli i guanyador del premi “Nas d’or 2006” publica, aquest mes de Gener de 2014, la guia “Vinos Imbatibles”. Aquesta guia reuneix en les seves pàgines 150 experiències personals de tast a la vegada que 150 històries al voltant d’aquests vins: un ampli recollit en el que el seu autor reflexa el seu profund coneixement i passió pel vi de manera directa i desenfadada, tal i com ho faria un amic que ens recomana el millor vi per a cada ocasió.

En aquest cas, entre els vins de 6 a 8€, el Mas Donís 2012 representa al Celler de Capçanes:

Aquí va una de les Cooperatives de la Península que més i millor treballen. Quantitat de vins, de estils i preus, uns més ambiciosos que altres, però sempre ben fets i plaents. La gamma bàsica de Mas Donís és la més juvenil i desenfadada, amb bona fruita , un bon recorregut i certa llamineria, una joguina perfecta per a gaudir del vi sense complexes, a pèl!”

El més nou