Actualidad

Què diuen de nosaltres…

Tot esforç té la seva recompensa, els nostres vins segueixen recopilant guardons que garanteixen i reafirmen la qualitat d’aquests any rere any. A continuació en teniu un resum dels últims premis atorgats al Celler de Capçanes!

Mas Donís Rosat 2012, un dels 20 millors vins Rosats!
La revista Alemanya "Manager" Magazin va escollir el passat 10 de juliol els millors vins rosats d'aquest any 2013, entre les 300 mostres presentades, el nostre Mas Donís Rosat 2012 es troba entre els 20 primers.
 
Medalles de plata per Mas Collet 2011 i Costers del Gravet 2010 als "Premium Select Wine Challenge"
Un any més la revista Alemanya Selection  ha atorgat els premis "Premium Select Wine Challenge" entre els quals el Celler de Capçanes ha rebut dos medalles de plata per als vins: Mas Collet 2011, 85punts i Costers del Gravet 2010, 87 punts.
 
94 punts per a Cabrida 2010 a l'article "Enamorados de la garnacha"
nº 120 de la revista "Vivir el Vino", tast realitzat per Raúl Serrano: "Mucha fruta roja y negra en su punto de sazón. Pura esencia mineral, terroso, con notas de cobertura de chocolate, finas maderas y fondo de eucalipto. En boca, amplio, de paso aterciopelado, tanino maduro, mantiene las notas terrosas, excelente acidez y final largo y persistente con recuerdos de cacao..
 
Excel·lents puntuacions obtingudes en la nova edició de la GUÍA PALACIO DE LOS MEJORES VINOS IBEROAMERICANOS
Des del Celler de Capçanes estem molt contents amb els resultats obtinguts:   Mas Collet 2011. 92p; Lasendal 2011.  90p; Flor de Primavera (Peraj Ha’abib) 2011. 93+p; Costers del Gravet 2010. 91+p; Vall del Calàs 2010. 94+p; Cabrida 2010. 94p. 

Mas Tortó aconsegueix els 94 punts en el TASTED 100% BLIND
per Andreas Larsson & Markus del Monego (Master of wine)
MAS TORTÓ 2010 TASTED = 94p Andreas Larsson: Nas fresc de fruita negra, herbes, herbes, roure subtil, bona presa en boca, sucós i fresc amb una acidesa brillant, capes de fruita negra, bons sabors de cassís, roure ben integrat, taní granulat i molt bona durada en boca. Markus Del Monego: 94 To vermell porpra fosc i violeta amb el centre negre. Nas elegant però expressiu, fruita madura, discretament especiat amb notes de mineralitat. En boca ben estructurat, amb un bon pes i llarg, tanins dolços.
 
 
 

El més nou