Actualidad

THE NEW YORK TIMES, “Vi kosher per la taula Seder”


 
Les opcions pel que fa a vi negre semblen ser molt més amplies que la dels blancs. Israel, que compta amb una indústria vinícola jove i dinàmica, ara realitza una bona gamma de vi negre, la majoria dels quals són kosher. En regions vintivinícoles històriques com França i Itàlia, i també a Califòrnia hi ha disponibles bons vins kosher. Per mi, la millor relació qualitat- preu ve des d’Espanya, un encantador, especiat i “terrós” vi del Montsant, del Celler de Capçanes per 20$.


 
Celler de Capçanes Montsant Peraj Petita 2010
20$
Aquest vi del Montsant, regió Catalana al nord- est d’Espanya, està elaborat amb garnatxa, samsó i ull de llebre. És un vi alegre i lleugerament tànic, amb encantadors, picants i terrosos aromes. 

Text sencer: http://www.nytimes.com/2013/03/20/dining/reviews/kosher-wines-for-the-seder-table.html
 

El més nou