Actualidad

Nit de les Ganratxes 2012: “Capçanes en Blanc i Negre”

La projecció de les imatges “Capçanes en Blanc i Negre” sobre els trulls de la “sala de tasts”, utilitzant diferents projectors ha estat una experiència molt bonica i espectacular.

El tast de les quatre diferents garnatxes dels “terroirs de Capçanes”, va tenir un acompanyament perfecte, envol-vent i no intrusiu; que no treia protagonisme al vi, al contrari, el complementava, transportant a la gent al meravellós entorn de Capçanes.

Era possible mantenir converses disteses, degustant els els vins i apreciant els detalls del poble i les seves vinyes, quasi sense fer atenció. Un maridatge singular de vi i imatges.

Projectar les fotos en blanc i negre, en gran format, sobre uns fons irregular però singular, va ser un encert. Vull agrair a la Cooperativa de Capçanes la oportunitat que m’ha donat. El bon treball en equip amb en Jürgen Wagner per a concretar la presentació visual i amb en Saulo Pisa (www.TheHolyTrinityProject.com) per el treball multimèdia, s’ha vist reflectit en el resultat final de la projecció.

Enric Grosche Sirarols.
Capçanes. Mayo 2012
www.enricgrosche.com
Fotografia de montaña, paisaje y naturaleza.

El més nou