Actualidad

Jornada “Israel, país d’oportunitats per a les PIMES catalanes”

El dia 16 de maig de 2012, PIMEC (la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya) conjuntament amb la Cambra de Comerç Catalunya-Israel, va organitzà el seminari “Israel, un país d’oportunitats per a les empreses catalanes”, en què es tractaba sobre aspectes relacionats amb la comercialització dels productes, les millors formes d’entrada a Israel i altres temes d’interès.

També es van presentar experiències empresarials per tal de comprendre millor les circumstàncies que configuren l’exportació, la innovació i el finançament empresarial en aquest país. El nostre responsable d’exportació i enòleg Jürgen Wagner en representació del Celler de Capçanes va ser un dels ponents .

El més nou