Actualidad

Virgin wines organitza el seu tast anual a Londres

Més de 1.000 persones van passar ahir dissabte des de les 11.30h fins les 16.30h pel Museu d´Horticultura de Londres, a ple cor de la ciutat, a gaudir dels vins que VIRGIN Wines distribueix al Regne Unit.  Aquesta ha estat la setena reunió que Virgin convoca entre els seus clients. Mas Picosa, el nou vi ecòlogic del celler, Les Taules i Cal Siscon, dos vins dissenyats especialment per a Virgin, van ésser els escollits d´enguany per a que els convidats gaudissin entre més de 250 nous vins d´arreu del món. La idea de Virgin és "Meet the winemakers", és a dir, que qui compra el vi tingui l´oportunitat de xerrar amb l´enòleg o representant del celler i satisfer les curiositats que tingui. El responsable de l´esdeveniment, Andrew Baker, el va qualificar d´extraordinariament satisfactori.

El més nou