Actualidad

El Nobel d’Economia Finn Kydland visita el Celler de Capçanes

Finn Kydland, Premi Nobel d'Economia el 2004, ha visitat la cellers del Celler de Capçanes, on s'ha mostrat interessat pel model d'empresa cooperativa. També ha pogut provar els vins que elaboren i que avui dia competeixen en un mercat cada vegada més global.

El premi Nobel noruec s'ha mostrat sorprès pel fet que la major part de la producció, i per extensió de la DO Montsant, es destini a l'exportació. En aquest sentit, Kydland s'ha referit a la importància que té "competir amb productes de qualitat i singulars, que siguin identificables i que permetin diferenciar de la resta dels seus competidors". Ha posat com a exemple l'aposta del Celler de Capçanes pel vi kosher, el vi elaborat sota els preceptes de la religió jueva.

El més nou