Actualidad

TExBarcelona

http://www.youtube.com/tedxbarcelona

TED és  un esdeveniment anual on alguns dels pensadors i emprenedors més importants del món estan convidats a compartir el que més els apassiona. “TED” significa Tecnología, Entreteniment i Disseny -tres grans àrees que en conjunt estan donant forma al nostre futur.

Els assistents a les conferències TED les denominen “el millor balneari del cervell” i “un viatge de quatre dies al futur”. Els assistents, de perfil molt variat – executius, científics, creatius, filàntrops – és quasi tan extraordinari com els oradors, entre els qui es troben Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck y Bono. TED es va celebrar per primera vegada a Monterrey, California, al 1984. Enguany, al primer TEDx Barcelona, Francesc Blanch va ser convidat a ésser ponent per a compratir el model d´ empresa del Celler de Capçanes, la seva mentalitat oberta per a acceptar nous reptes, i com 86 pagesos fan servir el seu esperit emprenedor per a sortir endavant usant una mateixa eina; la qualitat. 

El més nou