Actualidad

Capçanes i Anna Rovira, a la premsa sueca

El Celler de Capçanes apareix a l’edició de Setembre 2022 de la revista “Más Amigos” de Suècia.

Font: medlemsmagasin Sep 2022/ Edition 38/ nr.3, (page 27-29)

Aquest article parla fa èmfasis de la col·lecció de sòls o terroirs “La Nit de les Garnatxes” de 4 vins mono varietals vinificats amb la única varietat -Garnatxa- i sotmesos al mateix procés d’elaboració, amb la única diferència dels sòls on es cultiven les vinyes: sorra o panal, argila, calcari i pissarra (Llicorella).

A la zona del Montsant, hi ha diferents tipus de sòls que influencien el raïm de maneres molt distingides i aquesta col·lecció, és increïblement educativa i és una eina molt útil per a educadors, sommeliers i restauradors.

Per cert, el terreny de pissarra o Llicorella, ha estat guardonat com a millor vi Català de l’any 2022 pels Premis Vinari. Aquest vi de terreny pissarrós, té un nas pronunciat, afruitat i elegant, amb fruita vermella, cireres, móres, maduixes i gerds. Tanins integrats i rodons. Un vi molt elegant i fàcil de gaudir.

El Celler de Capçanes, juntament amb l’enòloga i directora tècnica Anna Rovira, elabora un vi especial per al mercat Suèc, anomenat “Winemaker’s Stories Montsant” (històries de l’enòleg/a) i és el primer d’una sèrie de vins acuradament seleccionats d’alta qualitat amb un èmfasi en l’origen i en l’estil de l’elaborador.

Pots descarregar-te i consultar l’article a l’enllaç:

“Mas Amigos” medlemsmagasin Sep 2022/ Edition 38/ nr.3, (page 27-29)

 

El més nou