Actualidad

Gilbert Gaillard 2018

Màxima puntuació pels vins del Celler de Capçanes!
Seguim recollint el fruit del treball realitzat durant l'any passat .
La guia de vins Gilbert & Gaillard és una referència essencial per a professionals i amants del vi de tot el món.
La seva vocació: promoure i prescriure vins de qualitat, representatius d'un terroir i el saber fer d'homes i dones apassionats.

  • Cabrida 2015: 90+ punts. Color granat intens. Nas prometedor d'espècies fines, fruites amb llavor i un toc d'herbes mediterrànies. Atac suau després un paladar robust, ric i profund emmarcat per una estructura sòlida i menys oberta. Masticable amb un final persistent i una meravellosa expressió monovarietal.
  • Els pájaros 2015: 90+ punts.Color granat profund. Nas bastant suau barreja de fruites amb llavor, espècies fines i presència de roure. Paladar robust, vellutat i generós mostrant profunditat, tanins molt elegants, mentol i una dimensió de brindis. Un bell vi que necessita 4 anys més d'ampolla.
  • La Flor del Flor Garnatxa 201590+ puntsColor granat bastant profund. Nas entranyable que combina fruites amb llavor, fines espècies i una elegant dimensió de roure. Ampli, suau però, un paladar viu i fàcil de beure impregnat de mentol i recolzat per una fermesa elegant. Deliciós amb un estil modern.
  • La Flor del Flor Samsó 2015:90+ punts. Color granat intens amb tint blau porpra. Nas gastada que mostra una cornucòpia de fruites madures, fines espècies, notes torrades i de mentol. Excel·lent intensitat al paladar, vellutada, tensa, deliciosa i càlida amb presència i profunditat herbals.
    Un bell vi i modern.
  • Peraj Ha'abib 2015: 90+ puntsColor granat intens amb tints joves. Nas atractiu de fruites amb llavor, herbes mediterrànies, tabac, espècies fines i subtil roure subjacent. Suau, potent, concentrat al paladar amb un deliciós sabor afruitat. Influència del roure al paladar mitjà i en
    al final. Encertat.
  • Vall del Calàs 2015: 90+ punts. Color granat profund. Nas agradable, recordant fruites amb llavor i espècies fines amb un toc d'herbes mediterrànies. Atac flexible seguit per un ampli, convincent, fresc i encantador paladar amb un toc de mentol i elegants tanins integrats. Simpàtic, modern i ben fet.

El més nou