Actualidad

Els millors vins del 2017 segons Yossie Horwitz!

Peraj Ha'abib 2015, entre els millors vins de l'any 2017 segons Yossi Hortwitz!
Al desembre vam tenir el plaer de rebre al prestigiós tastador i divulgador mundial de vins kosher, ell i el nostre enòleg Jürgen Wagner van compartir la seva passió pels vins kosher que Capçanes porta elaborant des de fa 23 anys.

  • Capçanes, Peraj Ha'abib, Flor de Primavera, Montsant, 2015: "Un any més torna a estar a la lista.Como sempre cupatge de: Garnatxa, Samsó i Cabernet Sauvignon. Amb un percentatge més elevat de Garnatxa que en altres anyades, ens demostra l'amor del Jürgen cap a la elegància floral i la finor flexible que aporta aquesta varietat. Profund, ric i extret, tant al nas com al paladar ple de rics fruits negres, quitrà, notes florals, espígol, xocolata negra, pebre negra i torrefactes juntament amb delicioses notes d'herbes amargues. Els tanins suaus i la seva gran acidesa vibren. Les capes d'aromes es revelen lentament i condueixen a un final persistent que omple la boca. Un vi ric i potent que es tornarà únic. "

El més nou