Actualidad

Etapa 4: Adelaide, Barossa/ South Australia:

Després de Sydney  i dues hores de vol, Adelaide, la cinquena ciutat més gran del país amb més d’un milió d’habitants, la vida aquí sembla menys estressant. Sydney es va convertir en  la meva ciutat preferida, però les muntanyes i el Eden Valley d’ Adelaide han esdevingut  la meva primera opció en quant a paisatge. Quina meravellosa zona rural!
Els meus primers agraïments aniran a l’Alister i en Micke, www.alistfinewines.com , el nostre agent al sud d’Austràlia. Bon treball! Ben fet!
Gràcies David, Patrick i Frank per acollir-nos i per la Màster Class al Mothervine, www.mothervine.com.au
Gràcies Margot per l’oportunitat de ensenyar Capçanes al teu "Edinburgh Cellars", www.edinburgh.com.au , una bonica botiga amb una de les millors seleccions de vins que he vist al país….
 
Donar les gràcies especialment a la Jane i en Dave per convidar-me a casa seva i ser uns grans amfitrions. En Tom Shobbrock, www.shobbrookwine.com.au ara ja entenc que Barossa no és només Syrah gran, dolç i amb cos…

Finalment però no menys important  gràcies de nou Scott, el nostre agent “Aussi”, per prendre’t tant de temps amb mi. Ets molt generós i entusiasta. Va ser molt constructiu  passar temps amb tu! 

El més nou