Actualidad

Capçanes en Ruta, Nova Zelanda

El passat dimarts vaig arribar a Nova Zelanda. Preciós! No puc trobar les paraules correctes per descriure-ho, simplement preciós! Si existeix el paradís a la terra, això hi està molt a prop!

Gracies Sophie Cotter i al seu equip, www.stvincentscave.com, Maria and Ayla, varem tenir un molt bon dia de tastos a Auckland. Gràcies a tothom per l’ interès en la Màster Class de Capçanes i el sopar de Molten winemaking.
Un plaer coincidir amb tu Jane Skilton i especialment gràcies a tots els nostres clients i restaurants que ens han donat suport. Gràcies Molten, The Black Hoof, Ponsoby Road Bistro, Cassia, Baduzzi, Bellota…etc.

Després d’un magnífic viatge cap a Wellington,  em vaig trobar amb la Sophie una altre vegada a Blenheim,  l’Illa de Malborough. Gràcies John per l’oportunitat d’ensenyar els nostres vins als membres del teu Club…. I gràcies Wellington pel meu primer dia de sol en tot el viatge abans de marxar cap a Australia.
Pròxima parada

: Sydney.
Pronòstic del temps: Pluja.

El més nou