Fam trip i Press trip al Celler de Capçanes

La setmana passada, el Celler acollia dues visites molt especials, un Pres strip o viatge de premsa i un Fam trip o viatge a operadors turístics.

 Per un costat rebiem els integrants del Digital Wine Communications Conference (DWCC) que aprofitaven la ocasió per a participar en un Press trip (viatge de premsa) organitzat per la guia i traductora, afincada al Priorat, Rachel Ritchie. Bona coneixedora del Priorat i les seves dues Denominacions d’Origen, acompanyava al grup durant tot aquest viatge de familiarització per les zones més emblemàtiques del Priorat. Entre aquestes activitats, el Celler de Capçanes oferia la visita i tast d’alguns vins singulars.

Per l’altre banda, i a càrrec de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), rebíem als participants del Fam trip ”Food and Wine in Catalonia”. Aquests operadors turístics començaven la seva experiència gastronòmica a Barcelona, seguien per la Costa Daurada, passaven per la zona vitivinícola del Priorat, en la que varen realitzar la visita i tast al Celler de Capçanes i acabaven la ruta a la Costa de Barcelona.

Ambdues ocasions eren bones per demostrar el potencial que pot arribar a tenir el Montsant com a paisatge i els seus vins.

http://www.dwcc.com