Actualidad

When a Young Man’s Fancy Turns to…

Capçanes, Peraj Petita, Rosé, 2012: Després d'haver aconseguit tastar anticipadament aquest vi al KFWE al febrer, el vi ja està disponible a les botigues i aconsegueix  afegir reputació al Celler de Capçanes "com a productor de qualitat dels vins kosher”.

Elaborat amb el mètode de sagnat (Saignée method), el vi està compost del mateix cupatge de Garnatxa, Carinyena i Ull de llebre.

Un bon  nas amb aromes a maduixes, aigua de roses, cireres i els nabius vermells, condueix a un cos mitjà amb més fruita vermella, una mica de fruita blanca i una capa d'espècies orientals que li donen encant a aquest vi refrescant.
De gran acidesa, manté aquesta frescor  tot el pas en boca fins un final persistent.

Text complet: http://www.yossiescorkboard.com/?page_id=2696

El més nou