Actualidad

La Flor del Flor de Primavera (Kosher) a l’edició d’Abril de la revista Americana “The Tasting Panel”

Capçanes és el primer Celler d'Espanya en produir vins kosher en el segle 20.

Al voltant de 40.000 Jueus resideixen a Espanya avui en dia, aquests representaven un percentatge molt més gran de la població espanyola, fins que van ser persuadits o desterrats durant la Inquisició al 1492.

El Celler de Capçanes es remunta al segle 19, i encara que gairebé aniquilat per la fil·loxera al 1933, aviat s’enfortia quan cinc famílies es van unir com a cooperativa per tal de mantenir viu el negoci.  Cap al 1995, una família jueva de Barcelona va convèncer al Celler per fer un vi kosher.

Capçanes La Flor 2011 "de l'flor de primavera", Montsant, Espanya. Tan fresc, tan femení, aquest 100% Garnatxa desmenteix la seva edat: Ve de vinyes centenàries. Fruita negre concentrada i delicat en boca.

El més nou