Actualidad

Negres potents des d’Espanya

… Encara que la història vitivinícola del Montsant es remunta a l'edat mitjana, segueix sent una denominació bastant jove que se li ha donat l'estatus de DO el 2001 …

…El Celler de Capçanes … Aquesta és una cooperativa que es va iniciar el 1933 per cinc famílies de la localitat de Capçanes. A la dècada de 1990 va començar a dibuixar un interès més general doncs  va prendre l'inusual pas de l'elaboració de vins kosher. El celler també ha cridat l'atenció, doncs l’importador (USA) d'Eric Solomon ha posat en marxa diversos projectes cuvée personalitzats amb Capçanes …
… Vaig estar molt contenta en trobar el Mas Donis Barrica 2008 en l’espai de Vi i Formatge a Clayton al preu de 11,99 $. El Mas Donis Barrica, selecció d'Eric Solomon, 85% garnatxa vinyes vellesi 15% syrah …
… Aquest és un gran vi, deliciós ple de sabors de baies vermelles madures i espècies. Té notes de vainilla degut als vuit mesos de criança en bótes de roure americà i francès. Es tracta d'un vi de color vermell suau, amb tanins vellutats i un final llarg i sedós. Combinaria bé amb menjars contundents i formatges forts …

Article complet: http://www.stltoday.com/lifestyles/food-and-cooking/wine/article_b5d5e007-3751-5af3-a4eb-25a8302fa1ef.html#.ULZPIVFNoJw.twitter

 

El més nou