Actualidad

“Rotwein zum Aufwärmen” “Vins negres per a entrar en calor” , de Stuart Pigott

… De entre les fonts més fiables són els poderosos productors de vins a Espanya, on el clima mediterrani continental ofereix una situació quasi ideal per als vins. El 2009 “Mas Collet” del Celler de Capçanes, el millor productor del Montsant/ Catalunya, és un exemple perfecte… per la seva riquesa i calidesa i agradable tannicitat… Les varietats autòctones… juntament amb els coneixements enològics de l’alemà Jürgen Wagner resulta en una relació preu- qualitat extraordinària.
… Un bon exemple és el “Mas Donís” 2011: … sabors pronunciats a fruits vermells i del bosc, amb un cos mig i una frescor que anima i invita…
Espanya ofereix una situació quasi ideal per als vins dolcencs i rodons.
 

….Zu den zuverlässigsten Quellen gehören leistungsfähigen Weinerzeuger in Spanien, wo mediterrane bis kontinentale Klima eine nahezu ideale Ausgangssituation für solche Weine bietet. Der 2009er „Mas Collet“ von Celler Capcanas, dem Spitzenproduzent aus Monsant/Katalonien ist ein Bilderbuchbeispiel dafür……mit seiner vollen, warmen, sanftherben Art…Die einheimischen Rebsorten …zusammen mit dem kellerwirtschaftlichen Können des Deutschen Jürgen Wagner führen zu einer beachtlichen Preis-Leistung.
…ein positives Beispiel hierfür ist der 2011er Mas Donis: …ausgeprägt beerigen Aromen, mittleren Körper und animierender Frische…
Spanien bietet eine nahezu ideale Ausgangssituation für geschmeidige Weine.
 
 

El més nou