Actualidad

Èxit de participació en el XIII è. Sopar del vi i oli nous a Capçanes

El passat vespre una norantena de persones es van reunir a Capçanes per celebrar un sopar amb el maridatge dels nous vins 2012 i l'oli nou del Celler de Capçanes.

L'acte va comptar amb la participació, entre d'altres, de l'enòloga i professora de la URV, Montse Nadal i el cellerer del Celler de Capçanes, Àngel Teixidor que van comentar els vins i l'oli del tast.
Els assistents van poder apreciar especialment la gran qualitat i estil dels nous vins i s'ha pogut constatar que el celler continua prestigiant els productors i producte capçanencs. Es van poder degustar fins a cinc vins diferents acompanyats per un menú maridatge triat per l'ocasió.
Es assistents van poder valorar els diferents vins (alguns d'ells en construcció) i els comentaris van ser molt positius en tots els casos. Inicialment també es va degustar l'apreciat oli nou elaborat al Molí de la Mola i que és un producte esperat pels, cada cop més, amants i seguidors d'aquest saludable suc recent expremut.
L'esdeveniment l'organitzava com cada any i per tretzena vegada consecutiva l'Associació de Veïns Casal Capçanenc amb la col·laboració indispensable del Celler de Capçanes i l'Ajuntament de la població.

El més nou