Actualidad

La dissenyadora de llenceria Rosario Puñales juntament amb el seu equip, visiten el Celler de Capçanes

Llenceria d’inspiració vintage. Culottes, corpinyos, tops, combinacions i kimonos, amb puntes i brodats dels anys 20 i 30 donen a les seves peces un aire entre pervers i innocent.

Prové d’una família dedicada a la moda, l’estampació i el brodat des de fa més de seixanta anys. La seva dedicació i vocació al món tèxtil han estat presents des de sempre, per aquest motiu va decidir crear la seva pròpia marca de llenceria personal, plena de subtilesa i sensualitat.

Fa els seus primers estudis de moda i patronatge a l'Institut Català de la Moda de Barcelona. Més tard s'especialitza en dibuix i pintura per al disseny tèxtil a Central Saint Martins College of Art & Design, i en estampació a Chelsea College of Art and Design a Londres.

Ha participat en fires internacionals a París, Pequín, Londres, Düsseldorf, Itàlia, Barcelona i Madrid.

Dóna una ullada a la seva pàgina web: http://rosariopunales.com/

El més nou