Actualidad

Els guanyadors del famós concurs de la televisió holandesa Herrie XXL, i fidels clients del Celler de Capçanes, ens visiten de nou

Richard van Dijk i la seva plantilla de treballadors ens varen visitar el passat 25 de juny per a celebrar la victòria obtinguda en el famós concurs de restaurants de la televisió holandesa: Herrie XXL, on el famós xef Herman den Blijker ajuda a restaurants i cuines a donar un canvi d’imatge, establir un nou menú, etc…  tot superant un seguit de proves, per exemple cuinar per a un tipus de públic comprès entre 25 i 40 anys amb el restaurant totalment complet.

Hi participaren un total de 1400 establiments d’entre els quals el Restaurant Linthorst (Hevelte, Holanda) en resultà vencedor.
L’amo va decidir recompensar els seus treballadors amb un viatge pel país on, entre altres activitats, incloïa la visita al nostre Celler.

El més nou