Actualidad

Tast vertical dels vins kosher de Capçanes, 11 de març a la City Winery de Nova York, Manhattan Downtown

La City Winery, és de fet un celler físic a Manhattan (ho creieu o no) i és el nen mimat de´n  Michael Dorf, qui va voler crear alguna cosa més que un lloc de moda a Nova York. A part d´elaborar vi, en Michael també vol gaudir i satisfer, tot compartint vins amb els seus amics. I d´això es tracta la City Winery: comunitat, creativitat i  cultura. Un espai vibrant i interactiu a Nova York on els col.legues no només fan vi, sino que es troben amb els amics nous i vells mentre es complauen amb la seva passió pel menjar de qualitat, la música, l´ art i la vida. a tothom qui entra: L'Chaim.

http://citywinery.com

En aquest lloc tan autèntic el nostre enòleg en Jürgen Wagner va presentar el nostre baby kosher “Peraj petita”, i un tast vertical de Peraj Ha´abib 2006-2010 i també la nostra versió kosher del nostre vi top “Cabrida” fet de ceps de garnatxa de fins a 105 anys, anomenat “Flor de Flor de Primavera 2010”.

Aquesta extraordinària cata de vins va tenir lloc després del Festival del vi The New York Jewish Week wine. Per cert,  cal destacar que “Peraj petita 2009” i “Peraj ha´abib 2008”, van ser esmentats com un dels millors vins a les seves categories de vins de per davall de 25$ i 36 $+ more.

El més nou