Actualidad

Els alumnes del DIPLÔME INTERNATIONAL DE L’OIV EN MANAGEMENT DU SECTEUR DE LA VIGNE ET DU VIN visiten casa nostra

Com cada any, des de fa 24 anys i durant una setmana (del 30 de gener al 3 de febrer 2012) els alumnes del curs DIPLÔME INTERNATIONAL DE L’OIV EN MANAGEMENT DU SECTEUR DE LA VIGNE ET DU VIN, que realitza l’Organització  Internacional de la Vinya i el Vi – Université Paris Ouest Nanterre-La Défense.  segueixen un programa elaborat per l’INCAVI, que té com objectiu principal donar a conèixer les estratègies de màrqueting i comercialització de les empreses més rellevants i/o d’interès estratègic, dins el sector vitivinícola de tota Catalunya. Per aquest motiu es va seleccionar el Celler de Capçanes per a oferir una exposició de la dinàmica de l’empresa i donar els trets més destacats de la política de gestió comercial i l’estratègia emprada al celler.

El més nou