Actualidad

Women’s International Trophy 2022

En aquesta nova edició de la Women’s International Wine Trophy’ 2022, el vi Mas Collet ha estat guardonat amb el màxim resultat, Medalla d’Or.

Mas Collet és un cupatge equilibrat amb una important base de Garnatxa, juntament amb Cabernet Sauvignon i Carinyena. Un cupatge molt elegant i golós, amb uns mesos de criança en fusta que li donen un final molt llarg i elegant.

El jurat per a aquesta competició es compon exclusivament per dones catadores del més alt nivell, professionals del sector, que tasten a cegues totes les mostres mitjançant un taulell basat en el criteri d’anàlisis sensorial de l’OIV (International Organization of Vine and Wine).

A Alemanya, el públic femení també representa el grup majoritari de consumidors de vi.

Membres del jurat del concurs Women’s International Trophy

Un gran honor per al nostre celler i per al Mas Collet!

El més nou