Actualidad

La tardor ve carregada de novetats enoturístiques

Amb l’arribada del mes d’octubre, el ventall d’activitats enoturístiques del Celler de Capçanes s’amplia:

En primer lloc, afegim una visita en què la cirereta del pastís la posa un tast-maridatge final, es tracta d’un tast dels 4 vins de La Nit de les Garnatxes amb què maridarem 4 formatges premium. Si sou amants del formatge no us la perdreu!

En segon lloc, el maridatge és de caire cultural, ja que a partir de la tardor, i un cop al mes, el Celler de Capçanes vol posar en valor el patrimoni cultural i històric de la població oferint una visita especial: Es tracta d’un combinat de visita a les pintures rupestres de Capçanes, que es realitza a peu, seguit d’una visita a les nostres instal·lacions amb una degustació de vins especial per l’ocasió: la sèrie Pintures Rupestres. El Celler de Capçanes col·labora amb la conservació de les pintures rupestres amb la venda dels vins d’aquesta sèrie.

 

Preneu bona nota!

El més nou