Actualidad

James Suckling dóna més de 90 punts a 10 vins de Celler Capçanes!

Estem molt contents d’informar-vos de que fa uns dies James Suckling va tastar els nostres vins i li van semblar molt bons!!! Aquests són els comentaris que va fer en les xarxes socials, ara estem esperant les puntuacions finals.

Stuart Pigott: 27 de Juny´18, 13:17: “The highlight of the first morning‘s work …for the www.JamesSuckling.com tasting team. 4 #Grenache red #wine from the #monsantappellation, each from a different soil type that each has its own personality. Congratulations to Jürgen Wagner!

Stuart Pigott: 28 de Juny´18, 15:13 -> Tasting team www.JamesSuckling.com already posted something yesterday about Celler de Capcanes … , but now this excellent producer has 10 red wines with 90+ points and one of them rated very highly. Congratulations to him and all the members of this cooperative winery on this great achievement!

James Suckling: 30 de Juny´18, 14:10: “What an impressive portfolio of wines from @cellercapcanes, all ten of these reds scored 90+ points! “
James Suckling & Stuart Pigott, facebook

El més nou