Actualidad

Tast vertical de Cabrida

La millor manera per explicar la grandesa d'un vi és mitjançant un tast vertical … i ahir vam tenir l'ocasió de demostrar-ho a l'Alimentària.
Cabrida va demostrar ser el "primer gran vi 100% de garnatxa d'Espanya" citant les paraules del nostre benvolgut Juan Fernández Cuesta (prestigiós tastador i responsable de la guia de vins ABC).
Els assistents van poder comprovar amb gran sorpresa, com 22 anys d'evolució encara no han fet perdre la "chispa", l'acidesa, l'equilibri i la intensitat del nostre monovarietal de garnatxa de vinyes velles.
Cabrida es porta produint més de 20 anys, originalment en tines d'inox i actualment amb bótes de 500L, on vinifiquem per separat cada parcel·la segons l'edat de les seves vinyes i el tipus de Terrer, sense pràcticament intervenció.

El més nou