Actualidad

92 punts Decanter per La Nit de les Garnatxes LLicorella!

S'acaba l'any amb grans notícies per a l'equip del Celler de Capçanes, obtenir 92 punts Decanter és motiu de celebració!
Així descriu Andrew Jefford als nostres vins 100% de Garnatxa de Terrer amb especial referència a La Nit dels Garnatxes Llicorella.

"La Nit dels Garnatxes Llicorella, és un dels quatre vins de Garnatxa de terrer del Celler de Capçanes (els altres tres són Calcàri, Argila i Panal), i els recomano tots; els matisos entre ells són subtils però genuïnament palpables. Al final, va ser la profunditat i el sabor carnós del vi de Llicorella el que el va posar en primer lloc per a mi, però els altres tres es troben a només un punt o dos per darrere.
El vi conreat en argila tenia una gran puresa i claredat de fruita; que en el Panal (sorra) és un estil més lleuger però no menys concentrat, amb considerable gràcia i encant.
El vi del terrer calcària té la fruita més dolça, però té una acidesa equilibrada i una profunditat texturada que la manté viva.
Els quatre vins estan magníficament presentats, les etiquetes són elegants i l'ampolla està embolicada amb un còmic que explica el procés de vinificació d'una manera divertida.
Els quatre fan un conjunt atractiu i equilibrat, sucós però innatament complex característic de la Garnatxa del sud del Montsant. "

La Nit dels Garnatxes Llicorella 2016: 92 punts

El més nou