Actualidad

Yossie’s Corkboard

Un any més, Peraj Ha'abib torna a estar entre els millors vins de l'any segons Yossi Hortwitz.
Aquest reconegut tastador de vins kosher afirma que Peraj Ha'abib 2014 és l'anyada més sensual de totes les que ha tastat del nostre emblemàtic vi kosher.
Peraj Ha'abib 2014: Com sempre cupatge de cabernet Sauvignon, garnatxa i carinyena. Amb més garnatxa del que és habitual (45%) fa aquest vi més comprensible i sensual que en anys anteriors. Si el deixes reposar en copa uns 15 o 20 minuts es veurà recompensat amb un nas embriagador. Rica fruita vermella, roure fumat, pebre negre, espècies dolces, xocolata negra, pissarra, un tint amarg i herbacis agradables, grafit i un munt de lavanda amb notes florals provinents de la garnatxa. En boca té un cos sencer, compleix tal com s'esperava. Tanins vellutats i poderosos amb tocs de nabiu, mineralitat i fruits negres, que porten un acabat ric i poderós que s'allarga amb notes de roure fumat, xocolata i anís. Un vi que podrem gaudir durant anys.

El més nou