Actualidad

Peraj Ha’abib entre els millors vins kosher del 2016!

Segons David Raccah, influent blogger de vins Kosher, Peraj Ha'abib 2014 i Peraj Ha'abib 2009 estan entre els millors vins del 2016.
David, amb una trajectòria de més de 18 anys tastant els millors vins del món, va decidir compartir les seves experiències i reflexions a través del seu bloc, Kosher wine Musings.

  • 2014 Capçanes Peraj Habib – Score A- to A. Els vins de la collita 2014 són més accessibles , al seu parer, però conserven el poder de durar molt temps a la boca. Un bon nas que mostra xocolata i roure, juntament amb fruits vermells, torrats, grafit i fum encantador; amb abundants notes florals. Un vi preciós, de cos sencer amb una gran extracció, un àcid desgarrante i un gran taní boig que dóna pas als gerds, a l'esbarzer, a la cirera preciosa i a una fruita recolzada per un intens grafit i tocs minerals. Bravo!
  • 2009 Capçanes Peraj Ha'abib – Puntuació: A- a A.  Quin nas més embriagador! Fum, torrats, fruita de baia, terra llimosa i quitrà. Cos sencer en boca, a l'altura de les expectatives. Rica capa de tanins, drapejat i elegant; bona extracció amb encenalls de llapis, preciós. Bona mineralitat que dona pas al carbó, bolets…Fruita concentrada de mora, cirera fosca, grosella i te negre. L'acabat és llarg, amb tabac, més mineral i ens mostra l'impressionant potencial del vi espanyol per a envellir. Bravo!

https://kosherwinemusings.com/2017/01/29/my-top-kosher-25-wines-of-2016/

El més nou