Actualidad

The Wine Advocate

A Capçanes estem molt contents amb les puntuacions obtingudes aquest any a The Wine Advocate.
Unes puntuacions que ens animen a seguir la nostra feina diària en la recerca de l'excel·lència als nostres vins.

  • Cabrida 2014: 92 Points. En aquesta anyada es reflecteix la nova direcció que Capçanes ha agafat. S'obté un vi més fi, complex i delicat. Gràcies a un ús més prudent de la bóta s'aconsegueix més fruita i frescor. Un cupatge de les diferents garnatxes microvinificades en bótes de 500 l. Aromes de baies florals i silvestres i un nucli d'espècies dolces i terra. Paladar delicat i amb textura fina; tanins calcaris i bona frescor.
  • Mas Donis old vines 2014: 90 Points. Aroma de cotó dolç provinent de la garnatxa, fruites vermelles i un toc de carn fumada.Tanins suaus i textura sedosa, que acaben amb una nota molt saborosa.
  • La Nit dels Garnatxes Calissa 2015: 88 Points. Intensament afruitat i jove. Fresc i directe, amb tanins fins. Es va mantenir en bótes de roure durant cinc mesos.

"It seems like some deep changes have happened at the cooperative of Capçanes with a new technical team and a new direction towards finer, more complex and delicate wines with judicious use of oak, fruit-driven and fresher."

"Sembla que hi ha hagut canvis profunds al Celler de Caçanes, amb un nou equip tècnic i una nova direcció, cap a vins més fins, més complexos i delicats, on un ús assenyat de la bóta ens aporta més fruita i frescor."

El més nou