Actualidad

Missió Inversa amb Holanda

Un grup de sommeliers i periodistes holandesos han visitat Capçanes.
L'Incavi, el Departament d'Empresa i Coneixement, a través d'Acció (oficina de Brussel·les) i l'agència catalana de turisme, han organitzat unes jornades de treball intens a la nostra comarca.
Durant la seva estada a la DO Montsant, els sommeliers i periodistes van prendre part d'un tast de zonificació de la DO, un tast que els va permetre descobrir la DO Montsant de manera global i alhora en profunditat; descobrir les nostres varietats, els diferents microclimes i la diversitat de sòls, entre altres aspectes.
Un cop a Capçanes i gràcies a les garnatxes de terrer, els nostres convidats han tingut l'oportunitat d'experimentar les diferències sensorials que produeixen els diferents terrers, panal, llicorella, argila i calissa en els nostres vins.
I amb el nostre Cabrida 2014, van gaudir d'un cupatge harmoniós d'aquests quatre sòls.
Finalment varen comprovar que grans poden arribar a ser els vins Kosher gràcies al nostre Peraj Ha'abib 2014!

El més nou