Actualidad

Primera edició dels Premis Montsant

El nostre enòleg Àngel Teixidó guanya el premi a l’elaboració impecable!

La DO Montsant va celebrar la nit de divendres la primera edició dels Premis Montsant, uns guardons que reconeixen la tasca i la trajectòria de viticultors, enòlegs i cellers de la denominació d’origen, així com la d’altres professionals i institucions vinculats al món del vi.
Els premis Montsant consten de vuit categories: Premi Vinya-Viticultor, Premi Elaboració Impecable, Premi a l’Esperit DO Montsant, Premi Nas Montsant, Premi Enoturisme, Premi Vinoteca, Premi Coneixement i Premi Comunicació.
Els guardonats de cada categoria han estat escollits per consens per un jurat integrat per membres del Consell Regulador de la DO Montsant i el director general d’INCAVI, Jordi Bort.

Per a més informació:
http://www.domontsant.com/es/noticia/ganadores-de-los-premios-montsant

El més nou