Actualitat

Premis ” Decanter Asia Wine Awards 2014”:

Ja són oficials els resultats d’aquest prestigiós concurs i Capçanes té el privilegi de ser-hi present amb tres vins.
Costers del Gravet 2012 :  Silver Medal. El descriu com un vi de color vibrant, amb aromes de fruites negres i tocs de regalèssia. En boca elegant amb notes de baies i violeta al final. Amb un taní integrat, fàcil de beure.

2 Pájaros 2012: Bronze Medal. El descriu com a net, vermell. En nas grosella, almesc, pebre i tocs de violeta. En boca delicat , equilibrat, tornem a trobar la violeta i la regalèssia present. Un acabat elegant i agradable.

Mas Tortó 2012: Bronze Medal.  En nas fruita negre, groselles vermelles, amb tocs de cacau i canyella. En boca els tanins s’adhereixen, amb tocs de fusta i un final llarg. Perfecte per l’emvelliment.