Actualidad

La Cooperativa de Capçanes vetlla pel llop ibèric

“Signatus” és el nou vi de la DO Montsant que firma la Cooperativa de Capçanes, acostumada a elaboracions de vins singulars. Aquest és un vi negre de garnatxa del 2010 que vol ajudar a protegir la molt amenaçada espècie del del llop ibèric i fins i tot, juga amb el seu nom científic (Canus lupus signatus) per batejar aquesta nova creació.

S’ha fet una edició limitada de  2000 ampolles que es vendrà a 13, 50 euros i el 17% d’aquest preu es destina a la plataforma ciutadana Lobo Marley, orientada a la conservació del llop ibèric.

Capçanes s’ha involucrat en la iniciativa perquè, segons Txiqui López, de Lobo Marley, “el Priorat  i la Terra Alta van ser les últimes terres de Catalunya on es van veure llops ibèrics, molta gent ho recorda i enyora aquells temps”

http://www.tarragona21.com/la-cooperativa-de-capcanes-vetlla-pel-llop-iberic/

El més nou