Actualidad

Esperit Pioner “Made in Germany”

Jürgen Wagner, enòleg qualificat amb un grau de Geisenheim, també es va permetre embarcar en una aventura al 1999 – els seus inicis varen ser a la “ciutat” catalana del Priorat.

El Celler Cooperatiu de Capçanes, amb les seves 200 hectàrees de terreny en pedra,-de difícil accés, el terreny muntanyós prop de Tarragona, ha causat recentment un gran enrenou a tot el món amb el seu primer vi kosher "Flor de Primavera". I des de llavors l'enòleg nascut a Heidelberg ha escrit part d'una història d'èxit que l’han endut fins el Wall Street Journal. A Capçanes, part de la zona vitícola del Montsant, els vins es fan a partir de Garnatxa vinyes velles que mariden a la perfecció en els menús dels millors restaurants des de Bensberg, París i Nova York a San Francisco, Montreal, Tòquio, Xangai i Bangkok. La gamma de varietats de raïm de Capçanes també inclou Carinyena (Samsó), així com Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Ull de llebre. "Capçanes és el meu nadó", diu orgullós el de 42 anys. Per garantir que l'empresa segueix creixent amb força i prospera, Wagner passa més de tres mesos a l'any en viatges de promoció arreu el món durant els quals el seu company, Àngel Teixido, s'encarrega dels vins del celler. En el calendari de Jürgen Wagner inclou cada any una cita a finals de març a Düsseldorf: ProWein – convertit en la fira del vi més important a tot el món.

per Thomas Brandl

Text original:
http://www.prowein.de/cipp/md_prowein/custom/pub/content,oid,18625/lang,1/ticket,g_u_e_s_t/~/Pioniergeist_%E2%80%9EMade_in_Germany%E2%80%9C.html

El més nou