Actualidad

Èxit en la 7ª Edició de la Nit de les Garnatxes amb 1400 assistents!

El passat divendres 3 de Maig, coincidint amb la 18ª Fira del Vi de Falset, El Celler de Capçanes rebia prop de 1400 persones en la 7ª Nit de les Garnatxes.

Amb rècord d’assistència, va ser un nit marcada pels vins del Celler: els joves a la plaça, el Pansal del Calàs 2006 maridat amb un biscuit de garrofes del Camp de Tarragona amb escumós d’avellana i amb les quatre Garnatxes 2012 dels Terrers Capçanencs  com a protagonistes, entre elles l’Argila maridada amb un ravioli de carabassó farcit amb brandada de bacallà i llavors de rosella; el Panal amb un brick cruixent de botifarra negra, saltat de poma, pinyons, confitura i petazetas; Licorella amb un farcellet de col amb cua de bou i reducció de vi D.O. Montsant i la Calissa maridada amb carpaccio de peus de porc amb confitura de roses i crocanti. A la Sala Cabrida els 2 Cellers invitats, Tomàs Cusiné i Jané Ventura, van oferir el tast de una selecció representativa dels seus vins i caves. A la sala de Tast l’agrupació “Lobo Marley” defensora del llop, exposava fotografies i es tastava el vi elaborat pel Celler amb objectiu benèfic.  Tot això envoltat de les obres d’artistes com el local Miquel Lligadas (escultura), Tsugumi Ota i la seva obra “La nit de Dionís” (pintora i escultora), el capçanenc Senén Escoda i la seva exposició fotogràfica “Capçanes, l’oblit del present”. La Música anava a càrrec de Marta Cardona, Albert Carbonell, Miquel Córdoba i Jaume Fraga que ens varen oferir un espectacular concert de cambra a la sala de bótes.

Des del Celler agraïm la col·laboració i l’assistència del públic que va acompanyar-nos un any més a la Nit més màgica de Capçanes.

El més nou