Actualidad

La música a la 7ªNit de les Garnatxes a càrrec de Marta Cardona!

Violí. Inicia els seus estudis de la mà del seu pare, posteriorment es trasllada a Barcelona i Salamanca per estudiar amb Isabel Vilà, Xavier Turull i Evgeni Gratch finalitzant els estudis obtenint el premi d´honor del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha realitzat Postgrau a Rotterdam amb Gordan Nikolik subvencionada per la Generalitat de Catalunya i a la Universität Mozarteum de Salzburg amb Jürgen Geise i Igor Oistrack. Ha format part d´orquestres com la Gustav Mahler Jugend Orchester, European Union Youth Orchestra, Joven Orquestra Nacional de España…dirigida per Claudio Abbado, Bernard Haitink, Vladimir Ashkenazy, Sir Collin Davis, A.Ros Marbà…realitzant gires per Sud-Amèrica, Rússia, Europa i el Regne Unit. Ha estat invitada per orquestres com la Schubertíada de Vilabertran, Sinfónica de Galícia, Sinfónica de Almería, Orquestra de Cadaqués, Orquestra del Gran Teatre del Liceu…Ha estat invitada com a concertino de la Orquestra de cambra del Gran teatre del Liceu de Barcelona realitzant una gira per China. Actualment forma part de l´orquestra Camerata XXI amb la qual realitzarà una gira per Japó.
 
A la Nit de les Garnatxes, conjuntament amb els músics Albert Carbonell (violí), Miquel Córdoba (viola) i Jaume Fraga (violoncel), ens interpretaran obres de Schostakovich i Turina.
 
Només a la Nit de les Garnatxes!
 

El més nou