Actualidad

Tsugumi Ota, artista japonesa, a la 7ª Nit de les Garnatxes!

Tsugumi Ota, Japó
 
Des del Japó, després de finalitzar els seus estudis amb Kokuta Suda a la Universitat de Kobe, Tsugumi Ota estudià a l’Escola Central d’Art i Disseny a Londres, completant els seus estudis de postgrau al 1983. L'any següent esculpia a l’estudi SEM de Pietrasanta, Itàlia, on hi va tornar en diverses ocasions. Ha exposat el seu treball tant al Regne Unit com al Japó. Els seus gravats en blanc i negre en fusta són inusuals en la tradició japonesa, mentre que la pedra i el marbre tallat és rar en l'escultura moderna: cada peça és totalment única des de la seva concepció fins al final.

El dia 3 de Maig tindrem la sort de poder veure la seva obra, només a la Nit de les Garnatxes!

Més info sobre el seu treball: http://www.sculpturefineart.com

El més nou