Actualidad

La Guía Vino ABC inclou, amb molt bona puntuació, tres vins del Celler de Capçanes a l’edició del 2013

La Guía Vino ABC inclou 3 vins del Celler de Capçanes a l’edició 2013 que el crític de vins Juan Fernández-Cuesta, que és qui confecciona aquesta guia, ha atorgat 93 i 92 punts.
 

–         Peraj Ha’abib 2010. 93p Temps de puresa. Elegància. Finor d’aromes. Fruita en boca, naturalesa, equilibri que regna.  Temps d’un vi kosher. Elaborat sota la estricta supervisió d’un rabí. Un vi gran, un gran vi. Criança en bóta: dotze mesos. Varietats: garnatxa, cabernet sauvignon, samsó.   
 
–         Mas Tortó 2009. 93p Creix amb ganes. Lleuger en nas, aromes molt suaus, un toc de bóta, una mica de fruita… Extraordinari en boca, per a tots els públics, suficient densitat, gran equilibri, excel·lència afruitada. Criança: dotze mesos en bóta. Varietats: garnatxa (70%), cabernet sauvignon, merlot i syrah.
 
–         5/X 2010. 92p Al límit de la màxima elegància. Tocs al fons de fruita vermella, bóta molt fina. Gaudi en boca, suavitat, persistència. Criança: onze mesos en bótes. Varietat: pinot noir.

El més nou